mardi 20 décembre 2016

Ambasada romaniei la paris franta

PROGRAM CU PUBLICUL: LUNI - VINERI. PRELUARE CERERI: 09h–. Actualitatea ambasadei.


Femmes remarquables, fêtées à l’Ambassade de Roumanie en France à l’occasion de la Journée internationale de la femme et du Cinquantenaire de la Francophonie. Ziua Națională a României decembrie, decembrie — Crăciunul. Pe lângă zilele indicate mai sus, Guvernul României poate stabili şi alte zile libere. Acestea vor fi indicate aici, când este cazul, şi vă rugăm să le aveţi în vedere pentru a nu veni la consulat în aceste zile.


Eliberare documente. Premièrement, nous devons mettre en valeur la base solide offerte par le Partenariat stratégique. Apeluri de urgenţă: Tel. Serviciul consular.


Poziția autorităților române referitoare la adoptarea de către PE a Pachetului Mobilitate I. You need JavaScript enabled to view it. INFORMAŢII GENERALE.


Consulatul Onorific al României la Nantes. Procedură privind eliberarea pașapoartelor și actelor de stare civilă.


Sunt româncà cu cetàtenie francezà si mi-ar face plàcere sà particip la evenimentele culturale organizate de Ambasadà si Centrul Cultural din Paris. Am ratat multe evenimente cum: Sàrbàtoarea Sînzîienelor si as dori sà fiu informatà si invitatà de càtre Ambasadà la.


Stiri din Franta Modul oferit de Presa. Luca Niculescu, ambasadorul României în Franta, a depus pe "globul pàcii" de la Forumul Pàcii de la Paris cartea "Povestea vietii mele" a reginei Maria România a fost şi ea prezentă la această a doua ediţie a Forumului Păcii de la Paris iar delegaţia era condusă de Luca Niculescu, ambasadorul României în Franţa. Ambasadorul României la Paris este în prezent jurnalistul Luca Niculescu.


Publicarea de către Comisia Europeană a Liniilor Directoare privind lucrătorii sezonieri în contextul pandemiei de COVID-19. AMBASADA ROMÂNIEI în Regatul Spaniei. Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Muncii și Protecției Sociale salută publicarea de către Comisia Europeană, la iulie a. Romani in Franta - Roumains en France.


Domnia sa reamintește românilor din Franța care vor să se întoarcă în România că aceștia vor ”sta în autoizolare timp de doua săptămâni la întoarcerea în țară”. Comunitatea romanilor din Franta ! Informaţiile prezentate în această secţiune au numai caracter informativ.


Ele nu angajează r�. Cancelaria ambasadei. Ambasadei României la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19. Afișați toate postările. Lazar Comanescu si miticii lui, foloase necuvenite? Organizarea secţiilor de vot exclusiv în clădiri oficiale a fost una dintre strata. Relațiile dintre Franța și România sunt relațiile externe dintre Franța și România. Măsuri adoptate de autoritățile regionale pentru a limita răspândirea infecției cu Covid-19.


Ambasada romaniei la paris franta

Colectionez pasapoartele temporare. Au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile. Pentru informații accesați abuja.


Ambasada României la Paris continuă dialogul cu cetățenii români, cu angajatorul acestora și cu autoritățile locale competente, fiind pregătită să acorde asistența consulară, conform competențelor legale și cu stricta respectare a măsurilor adoptate de autoritățile locale în contextul pandemiei de COVID-19. This video is unavailable.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.